LOOK OF THE DAY: A LITTLE COLOUR

10 DRESSES

Reklame links: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10 HER //

Som jeg nævnte i går – så behøver sensommeren/efteråret altså ikke at være så trist! Man kan sagtens bevare den fine sommerglød med lidt farve – også selvom man er pakket ind i lune strik allerede ;-)

Jeg har derfor fundet 10 kjoler perfekt her til det begyndende efterår og vinteren over! Jeg har allerede klikket 3 af kjolerne hjem – og specielt nr. 1 skal man være hurtig ude, hvis man skal nå at klikke den hjem. Kjolen blev udsolgt efter blot 2 timer da jeg købte min.

Derudover har jeg klikket nr. 3 og 9 hjem – jeg er sikker på at de vil passe perfekt ind i min efterårs garderobe ;-)

2 kommentarer

  • Enig! Bare fordi vejret er gråt, behøver vi ikke være det også! Vildt lækre kjoler du har fundet, mine favoritter er helt klart nr 6 og nr 10 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis – jeg kunne ikke være mere enig! Nu håber jeg bare at vejret holder lidt endnu

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: A LITTLE COLOUR