OVNBAGT HAVTASKE MED LIME SAUCE

BIRTHDAY KIDDO

Hvis I følger med på Instastories og bloggens Instagram, så har I nok gættet at den gode Hr. Skov har fødselsdag i dag! Og det skal i den grad fejres – dog en kende mindre en sidste år, hvor jeg fyldte huset fyldt med gæster til en kæmpe surprise party for ham.

Jeg går ualmindelig meget op i fødselsdag! Tænk at man den éne gang om året kan blive forkælet af alle sine kære og ikke mindst blive beriget med besøg og søde gaver.

Så derfor stod vi også tidligt op denne søndag, for at nusse lidt om Hr. Skov – vi har en fantastisk tradition herhjemme, at der altid skal være pandekager til fødselsdagsmorgen. Så jeg lavede selvfølgelig de her lækre pandekager i aftes, så de var nemme at lune i morges og lige til at spise!

Hr. Skov er nu taget ud for at cykle et cykelløb – det skal han jo, især på sin fødselsdag! (Lad os håbe at han ikke får brug for sin ulykkesforsikring – ikke?) Og imens vil jeg bage denne her tærte til vores gæster i aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVNBAGT HAVTASKE MED LIME SAUCE