LOOK OF THE DAY: FALL TO COME

HELLO THERE BUSY GIRL

Åh jeg må indrømme at jeg er mere eller mindre kvæstet eller nærmere sagt udmattet. Det har været nogle lange dage indtil videre i denne uge og jeg synes at jeg har været på farten hele ugen.
Der er blevet drukket, sludret, minglet, netvorket, arbejdet på højt plan og så er vi lidt tilbage til det førstnævnte, som desværre har resulteret nogle tømmermænd – oh jo!
Men jeg har taget det i stiv arm og har endda mødt op på arbejde dagene efter med et sådan nogenlunde fresh look! Men det har været super fedt at der har været fuld fokus på bloggen og al dens arbejde som ligger bag. Men jeg kan også mærke at det til tider kan være lidt hårdt (uden at lyde for blogger-stolt) at have en fuldtidsblog samtidig med et fuldtidsarbejde. Men jeg prøver altid på at finde en god work/life balance, selvom der kan være lidt langt engang imellem!
Men nu vil jeg lige for en stund ånde lettet ud, over at jeg rent faktisk har overlevet den travle uge og skåle i min sædvanlige iskaffe – for at holde mig vågen til resten af dagen ;-)

Nooogen har nemlig lovet sin veninde en træningsdate senere i dag og lige nu har nogen ikke vitterlig meget lyst elle overskud! Men hey! jeg har jo klaret det indtil nu ;-) ha ha..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: FALL TO COME