LOOK OF THE DAY: RAINY DAY

LATELY

Nødhjælps kit til min tørre, tørre hud i efterårsmånederne

Det er jo ikke fordi jeg sædvanligvis altid er en lykkens pamfilius, der forsøger at drysse sukker og glimmer på alting når jeg hver søndag kaster glans over bloggen med ugens billeder. Men jeg oplever virkelig, at man ser det, man kigger efter. Og så vælger man heldigvis selv om man vil glædes over de gode ting eller ærgre sig over alle de dumme, som vi jo alle også unægteligt rammes af. Og jeg må nok indrømme at jeg nok 90 % af tiden er ramt af ren lykke og højt humør og jeg, som de seneste dage, har været ramt af træthed og temmelig dårligt humør. Sådan nogle dage bliver jeg også ramt af. Det skyldtes oftest hvis jeg er presset, udmattet eller den tid på måneden (oh yes I kender det!!)
Men hvad gør man så, for at komme ovenpå igen?

Jo man bruger 10 min – 30 min på at surmule og så hiver man sig selv op igen og gør nogle af de ting der gør én glad. Såsom at tage ud og træne i et par timer, besøge en skøn barndomsveninde, gå en tur i september solskinnet og drikker en iskaffe og sætter sig ned og skriver dette blogindlæg.

Og det har faktisk virket temmelig godt for mit vedkommende! ;-)

Trods kamera problemer i denne uge (en af mine sure opstød denne uge) så har der alligevel været plads til at få skudt billeder af ugen, som bla. har drejet sig om en travl blogdag i København :-) Heldigvis har min iphone været fyldt med billeder fra denne uge – lifesaver! <3

Nu vil jeg hoppe i bad og glæde mig til en middagsdate i aften og tænke gode tanker resten af dagen – ja jeg vil!!

God søndag fineste <3

Den lækreste pastasalat hos Mutti i den smukkeste retro skål!!

Lyserøde snacks og tøj – perfekt kombination da jeg var på besøg hos Holm og Bertung

Barselsvisit hos min skønne barndomsveninde som har fået en nuser baby!

Event hos HH Simonsen sammen med andre (hår) glade piger!!

Kaffedate hos Oenling og så på deres fine, fine efterårskollektion

Prøvede denne lækre strik – efterår kom så!!

“Kage” tallerken lige efter min smag!! Chokolader fra Hotel Chocolat <3

De lækreste små cupcakes – mon de er svære at lave?

Sommeræbler fra svigerfamiliens have.. Overvejer lidt at bage denne tærte hurtigst muligt!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: RAINY DAY