NOUW x LANGHOFF & JUUL

LATELY

Denne uge er primært tilbragt i Århus. Og med næsen i lidt for mange cocktails, vino og generelt mad!
Ifølge mine billeder fra kamerarullen denne uge, så har jeg vist indtaget mere end hvad godt er! Men jeg har ikke just sparet på noget eller gået sulten i seng, så at sige! Til gengæld har jeg været glad! Sådan oprigtig glad og har haft mere end overskud på kontoen, om end ugen har været en anelse travl for mit vedkommende! Men jeg elsker nu egentlig at se tilbage på ugen, med en god mavefornemmelse om at jeg har haft nok at se til, men at jeg samtidig har kunne nyde det!

Næste uge bliver en mere rolig en af slagsen, da jeg har i sinde at blive mere eller mindre hjemme! Altså udover lige at smutte på kontoret, drikke en iskaffe med en sød veninde og indhente det forsømte hist og her. Og muligvis snuse til et nyt mobilabonnement , måske!
Men derud skal jeg nyde tiden hjemme, indtil Hr. Skov smutter til München i weekenden – manden skal til det dersens Oktoberfest, så jeg har heeeele huset for mig selv i weekenden! Noget jeg egentlig glæder mig lidt til! Jeg er nemlig typen der vildt godt kan lide mit eget selskab ;-) ha ha.. Men egentlig får jeg besøg det meste af weekenden, så jeg glæder mig i alle tilfælde!

Hav en dejlig søndag <3

Fejret fødselsdag for søde Hr. Skov, som selv fik lov at vælge menuen ;-)

Har været til et spændende møde på Castenskiold i Århus.

Og dagen var jeg inviteret på Langhoff & Juul – som I kan læse om HER.

Hvor der var rigelig med vino og lækre retter!

Jeg har været til lørdagsbrunch i anledningen af fødselsdagsfejring i familien…

Og HEY jeg har bagt min første kagemand! Spørg mig lige om jeg var stolt ;-) ha ha..

Spist mig mæt i de lækreste karamel popcorn imens jeg lyttede til et foredrag! Wups!

Og pagne og berliner! Pønser lidt på en ny tur til det skønne Tyskland inden længe!

Tirsdagslook på en ellers noget regnfuld aften!

Og sluttelig vis en kaffedate med den obligatoriske iskaffe ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOUW x LANGHOFF & JUUL