RABARBER MUFFINS MED SØD FROSTING

LOOK OF THE DAY: A LITTLE COLOUR

LOOK OF THE DAY: Strik + Kjole: HER & HER // Tørklæde: HER // Taske: HER //

Inden jeg helt pakker sommertøjet væk, så vil jeg altså liiige mindes at det er altså mindre end 14 dage siden at solen skinnede og temperaturen var ret høj! Så lige for de næste 2 min – lad os bare lige mindes lidt sensommer, ikke?

Jeg tænker nemlig tilbage til sidste år på denne tid, der var højt solskin og en perfekt sensommer, hvor der var plads til lune aftener på terrassen og ikke mindst lysere aftener.
Og sikke en kontrast til det nuværende – det bliver jo mørkt allerede kl. 20??

Pyh.. Jeg må nok hellere begynde at rydde op i garderoben og pakke diverse sommerkjoler ned – og finde mine lune strik frem. Måske i dag – eller måske i weekenden ;-) ha ha..

Outfittet er som sagt for 14 dage siden og selvom jeg er en stor tilhænger af farven sort, så er jeg altså også vild med at kombinere farven med lidt kulør! Såsom en farvet strik og detalje på tasken med mit tørklæde – det giver altså lige et frisk pust :-)

Jeg har en anelse travlt i dag og er netop hjemvendt fra arbejdet. Nu vil jeg sætte mig ind på kontoret og få arbejdet lidt på bloggen. Jeg har et par telefonmøder, skal kigget på en crm løsning og så er jeg igang med at forberede lidt til næste uges møder! Jeg har gang i en masse små projekter i øjeblikket og jeg kan ikke vente med at dele det med jer :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABARBER MUFFINS MED SØD FROSTING