LATELY

LOOK OF THE DAY: CASUAL SIZE

Reklame links: Kjole: HER // Sko:HER //

Når man ikke er den helt store sneakers pige, så føler jeg altid mig lidt kluntet og bigfoot i sneakers. Jovist kan jeg godt mærke at det af og til er ret behageligt med sneakers til en afveksling af mine pumps og højhælede sko.

Så i lørdags hoppede jeg i mine sneakers og tog til et af Danmarks største løb. Og hvordan klæder man sig egentlig til sådan noget, uden at stikke ud af mængden med løbe entusiaster?
Jo, men hopper i sine sneakers og en casual kjole – på den måde blender man ganske fint ind ;-) ha ha.. Kjolen har jeg faktisk købt i str. XL, da jeg ønskede en casual kjole som gerne må være oversized og de kan altså være lidt svære at finde!

Jeg er blot hjemme for en kort bemærkning, da jeg lige om lidt smutter i biffen. Jeg har en lidt travl uge på programmet, så jeg nyder blot en lille stund, hvor jeg kan blogge for jer og slappe lidt af indimellem møderne :-)

Hilsen hende, der føler sig ret kluntet i sneakers ;-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY