SALAT MED SØD KARTOFFEL & SOYARISTEDE KIKÆRTER

LOOK OF THE DAY: FALL TO COME

Reklame links: Strik: Oenling // Kjole: Y.A.S // Sneakers: Adidas // Taske: Leowulff //

Hej piger!

Jeg er lige nu på vej til Århus endnu en gang, hvis i fulgte med på min Instastory i går, så kunne I se hvad jeg lavede i Århus i går og hvad skal jeg lave i Århus i dag.

Men inden jeg klapper computeren sammen for i dag, så vil jeg selvfølgelig lige kigge ind til jer med det seneste outfit. Jeg havde hevet min søster med ud for at shoppe lidt og på hjemturen fik jeg lokket hende til at knipse et par billeder af dagens outfit. Kjolen kender I jo, da I jo har set den HER. ;-) Men ellers er det jo et sjældent syn at jeg har sneakers på, men jeg tror faktisk at jeg er ved at vænne mig til tanken nu om de komfortable sneakers ha ha ;-)

Nå jeg må hellere køre videre til dagens sidste event! I kan følge med ovre på bloggens Instagram, hvis I har lyst HER, hvor jeg vil opdatere jer hele aftenen :-)

Hav en dejlig aften <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALAT MED SØD KARTOFFEL & SOYARISTEDE KIKÆRTER