SAFE AND SOUND

LOOK OF THE DAY: RAINY DAY

Reklame links: Trenchcoat: HER // Kjole: HER // Loafers: HER // Taske: HER //

Jeg er vågnet tidligt denne lørdag morgen – mit indre A menneske syntes åbenbart at vi skulle stå op nu ;-)
Men jeg kan nu godt lide de her weekend morgener, hvor jeg mere eller mindre har huset for mig selv og kan nyde stilheden og arbejdsroen. Underligt nok, så bliver jeg altid utrolig motiveret til at arbejde tidligt om morgenen – det er der jeg får de fleste ideer og skrivelysten er størst.

Jeg må indrømme at min tur til København har sat sine spor på mig i form af øm krop og en enorm træthed. Men heldigvis har jeg sat lidt tid af til at “hvile” mig lidt senere i dag :-)

Nu vil jeg spise min morgenmad færdig og lægge den sidste hånd på det her blogindlæg og så vil jeg smutte ud og besøge en dejlig barndomsveninde, som lige er blevet mor for 2. gang og jeg skal selvfølgelig hjem og nusse hendes baby lidt ;-)

Hav en dejlig lørdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAFE AND SOUND