HELLO THERE BUSY GIRL

LOOK OF THE DAY: YELLOW AUTUMN

Reklame links: Trenchcoat: HER // Kjole: HER // Taske: HER // Solbriller: HER //

Når solen endelig er fremme – så er det med at finde sensommerkjolerne frem i en fart og blot nyde lidt af det fine sensommer/efterårs vejr! Og det var lige nøjagtig hvad jeg gjorde forleden ;-)

Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig fredag-fyraftens-kaffedate med min søde søster. Hun er højgravid lige nu og jeg glæder mig sådan til at blive moster lige om lidt igen. Der er bare noget specielt ved sådan titel og ikke mindst rolle!
Men nu vil jeg lige få arbejdet et par timer og så vil jeg ellers holde weekend efter en noget travl arbejdsuge. Den skal bla. stå på 2x fødselsdagsfejring og en kæreste-brunchdate med søde Hr. Skov. Og ellers skal jeg blot nyde weekenden – en af de få “fri”-weekender jeg nu engang har!

Rigtig god fredag <3

Ps. Ved man ikke hvad man skal lave i weekenden, så er der 10 gode ideer HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO THERE BUSY GIRL