LATELY

MY DAY IN COPENHAGEN

I torsdags smuttede jeg en tur til København og selvom hjemturen tog en drejning – så var det altså en god dag!
Jeg tog med morgentoget og startede dagens første møde til et morgemøde, hvor jeg fik præsenteret efterårs kollektionen som lige er op over os. Glæder mig helt vildt til efteråret – en af mine yndlings sæsoner lige efter forår ;-)

Derefter tog jeg videre til et PR bureau som havde inviteret mig til at kigge forbi til en snak og snacks.
Derefter valgte Københavns grå himmel at åbne sig for fuld drøn, og resten af dagen var temmelig regnfuld. Jeg smuttede videre ud til Gladsaxe for at besøge Oenling – et tøjmærke jeg har et samarbejde med. Næsten hele holdet er jyder – så jeg følte mig temmelig hjemme derude blandt garn, strik og hygge! Og jeg er vild med deres efterårs/vinterkollektion som jeg glæder mig til at vise jer :-)
Turen gik ind til byen igen og jeg nåede kun lige en kaffe på vejen inden jeg skulle til dagens sidste visit.
HH Simonsen havde inviteret mig til deres hår event om aftenen. Der var snacks og lækre chokolader (nok min favorit!!) og ren dullesnak om pleje og hårtendenser. Jeg glæder mig til at vise resultatet, da jeg blev stylet – jeg er vild med det!

Da jeg er bosat i Jylland, så holder jeg af og til en blogdag, hvor jeg smutter en tur til København for at arbejde og jeg er vild med de her ture og ikke mindst at kunne fokusere 100 % på bloggen en hel dag!
Jeg burde næsten leje en ferielejlighed næste gang jeg er i København ;-)

Jeg håber at I synes at det har været hyggeligt at følge med :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY