FOLLOW MY DAY

SAFE AND SOUND

Jeg er hjemme igen efter en tur til København. Det var en travl dag i går med adskillige møder og med et afsluttende event. Og nå ja, så var mine ømme ben temmelig trætte og kolde efter at have vandret i dryppende regnvejr hele dagen lang. Så meget holder jeg nu heller ikke af regnvejr ;-) ha ha.

Derudover havde jeg en noget usædvanlig tur hjem i toget. Midt i den sene tog tur, blev vi pludselig mødt af en hård opbremsning og med en kortslutning af hele toget!
IN THE MIDDLE OF NO WHERE! Og med ret mange unge mennesker og børn i toget, så blev der hurtigt skabt panik. Især fordi hele toget var mørklagt og ikke mindst fordi dørene i togene af og til smækkede i, uden nogen grund – så det gav et sæt i alle folk og inklusiv mig hver gang de smækkede!

Efter en time i buldrende mørke og regn, med panik stort set over hele toget og en lugt af brændt dæk, så fik de endelig gang i en nødløsning og kunne transportere os til den nærmeste station, hvor vi derefter kunne blive transporteret til et andet tog, som ville køre os hjem.

Jeg må indrømme at jeg var temmelig træt af situation, ikke mindst fordi man er utrolig magtesløs uden strøm og lys og mit mørkeræd blev da også sat på en prøve! ;-)

Men jeg kom hjem noget senere end regnet med og derfor har haft en lidt hård dag på kontoret end ellers regnet med. Men heldigvis har jeg weekend nu og glæder mig til at nyde den fuldt ud! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOLLOW MY DAY