10 DRESSES

TASKELYKKE OG 20 % PÅ ALLE TASKER

Reklame

Leo min darling! Taske der har fulgt mig i tykt og tyndt i snart et år!
Jeg kan stadigvæk huske de små sommerfugle i maven, da jeg skulle ned i butikken og hente min Leo darling! En “lille” julegave til mig selv sidste år.
Tasken havde jeg kigget på i såå lang tid, og grunden til at jeg skulle have lidt ekstra mod på at købe den, var blot at jeg ikke kunne bestemme mig for hvilken farve.
Men da jeg så den – så var jeg ikke et sekund i tvivl om denne sorte fætter skulle med mig hjem. At vi ville blive et fantastisk match og ikke mindst “holde” godt om hinanden.

Derfor vil jeg selvfølgelig lige tippe jer her i aften om at du lige nu kan spare 20 % på alle tasker ovre hos Boozt.com (reklame link) hvor I bla. også kan finde min yndlings taske – nemlig denne taske fra Leowulff. Jeg overvejer stærkt om jeg skal klikke endnu en Leowulff hjem, da jeg har forelsket mig lidt i deres Happie taske ;-) Og ja den koster måske det samme som et weekendophold, men nøj den er pæn!

Brug blot koden BAGS20 ved checkout, som udløser de 20 % rabat :-)

Men nu er tippet hermed givet videre! <3 I kan se hele udvalget HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 DRESSES