DATE NIGHT

a year ago: september 16

Min yndlingstrik, som jeg fortryder lidt lige nu at jeg rent faktisk har solgt! Må købe mig en ny ;-)

Vi er så småt kommet ind i oktober måned og derfor vil jeg (inden det er alt for sent) dele nogle highlights fra sidste år i september måned. En måned som blev noget af en omdrejningspunkt for mig. En måned hvor jeg lærte at jeg skulle huske på mig selv og i den grad sætte mine behov på en højere rang liste. Noget jeg faktisk ikke er super sej til, men som jeg virkelig prøver at have i baghovedet.

Men derud var september altså en rigtig fin måned med forskellige besøg rundt om i landet med adskillige billeder fra min iphone.

I dag sidder jeg og skriver dette blogindlæg i fuld kontrast. Oktober måned, regnfuld dag og med en iskaffe i hånden inden jeg om lidt smutter i bad og gøre mig klar til en fødselsdagsfest for søde venner!

Hav en dejlig lørdag! Og husk at pleje dine nære <3


Talte om trenden sløjfer – som vist også er moderne igen i år ;-)

skrev om efterårs negle og blommefarver – læs mere HER.

Talte om en lille rejse jeg var på og viste dette fine sensommer outfit.

Delte et sjovt indlæg om at gå fra at være single til i et parforhold.

Spiste tunbøffer med nudelsalat – se opskriften HER

delte en noget personligt blogindlæg om hvordan hele verdenen kan vælte om sig…

Var hoppet i en prikket kjole og havde seriøse hårproblemer ;-)

Delte en noget pinlig historie om at være glemsom og temmelig uforberedt i Århus!

besøgte Århus Street food med en sød veninde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DATE NIGHT