Lately

AUTUMN CLOTHES 20 % OFF

Reklame links: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER //

Jeg snupper lige en ekstra mulighed for at skrive et blogindlæg i dag!
Jeg har nemlig en lækker nyhed til jer denne søndag – nemlig at Boozt.com har 20 % på ALT på deres webshop. Det vil altså sige at du har mulighed for at shoppe alle de nye og lækre efterårs kollektioner med 20 % rabat. Og derfor har jeg selvfølgelig også selv været inde og snage og pyh der er altså virkelig mange lækre ting jeg godt kunne bruge til garderoben. Så der er allerede klikket et par nye sager hjem ;-)

Jeg har fundet nogle styles jeg selv gerne vil have i min garderobe dette efterår/vinter – og hey læg lige mærke til hvor farverig det er ;-) Jep, jeg kører nemlig efterårs stilen ved at efterligne efterårsfarver hehe.. Men det er jo så fint jo!
Du kan starte med at shoppe HER

Nu hvor vi er ved shopping, så sidder jeg denne aften også og kigger på nye rejse steder. Og lige nu kan jeg ikke tænke på andet end et weekendophold i København , for at komme over og se det smukke udsmykket Tivoli – ihh overvejer virkelig at booke billetter!!

Hav en dejlig søndag aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately