HOKKAIDO TÆRTE MED SPINAT & FETA

DATE NIGHT

Når man har haft lidt af en voldsom uge med både nedture og opture, så er det altså tiltrængt med en aften helt uden planer… Eller… I hvert fald en aften hvor der er mulighed for spontane planer.

Og som jeg tidligere har skrevet om, så er det vigtigt at hive en dag ud af kalenderen og gøre lidt ekstra ud af hverdagen.

Og derfor har jeg også glædet mig til at have en datenight i aften med Hr. Skov. Og faktisk helt spontant, men dejligt! For efter uge hvor jeg har været noget sløj og faktisk ikke har haft det vildeste overskud, så har jeg alligevel holdt mig hængende, så jeg kunne slukke de ildebrænde hvor der trængte mest. Og derfor synes jeg helt klart at jeg har fortjent et godt glas vin i aften og håbe på at min snue forsvinder hurtigst muligt, da weekenden ellers er fyldt med en tur i Musikteatret, nusning af en lille nyfødt ( mere om det på søndag) og en kæmpe fødselsdagsfest i morgen aften for dejlige venner! Og hvorfor er det nu lige at det der sygdomshalløj aldrig kommer belejligt? Kunne det egentlig ikke være smart, hvis man bare kunne booke sig selv til 2 dage om året hvor sygdom og alt andet kunne bydes velkommen? Og så når de 2 dage var ovre, så kunne man nyde resten af året! SE det ville være smart ;-) ha ha..

Nå jeg vil ikke kede jer mere med mine opfindsomme ideer, for nu vil jeg ud og nyde solskinnet på næsetippen og nyde mit tiltrængte glas vin!

RIGTIG GOD FREDAG <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOKKAIDO TÆRTE MED SPINAT & FETA