10 bageprojekter til weekenden

LATELY

Jeg er mættet denne søndag. På oplevelser, tankemylder og ikke mindst glad efter en forrygende afslutning på ugen og weekenden.
Jeg har haft mine søstre og mutti på overnatning og det har såmænd været så hyggeligt. Det minder mig lidt om d. 23. december da jeg var lille og hele familien var samlet og skulle overnatte hjemme hos min mor fra d. 23. december til d. 24. december. Den der samling af at vi sover samme sted, sipper vin til sent ud på aftenen og vi alle kan gå i seng og vågne op sammen igen. Stå tidligt op og nyde lunt hjemmebag og have alverdens tid. Jeg er vild med det!

Og således endte min girly weekend og om inden længe kommer Hr. Skov hjem igen efter en weekend i det tyske. Og selvom jeg har nydt min alenetid og mine weekendgæster, så glæder jeg mig nu alligevel til at han kommer hjem i aften ;-)

Og hey nu er vi officielt hoppet ind i oktober måned og sikke en måned vi går i møde – mere om det i morgen ;-)

Men faktisk er d. 1. oktober særdeles helt speciel, for i dag markeres den officielle Depressions dag, hvor man mindes folkesygdommen som hver 6. dansker bliver ramt af på et eller andet tidspunkt i livet. Og jeg synes det er en vigtig dag at huske – for det kan ramme os alle i forskellige grader.

Så husk at nyd dagen, giv knus til dine nærmeste, gør lidt ekstra for andre og vær glad for livet!

Vino, bønnefritter og pindebøf – en af mine guilty pleasures..

Nem aftensmad (opskrift HER ) i denne, indtaget under Robinson Ekspeditionen ;-) Ja ja jeg er faldet i serien!

Glad og mæt type efter søndags brunch!

And what a brunch på et nærliggende hotel <3

Pyntegræskar – oktober måned er for alvor startet!

Græskar tærte – første dag i oktober <3 Opskriften kommer op på bloggen i næste uge!

Girly weekend med den helt store hjemmespa!

Der er bagt chocolate chip cookies til den store guldmedalje hele weekenden <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 bageprojekter til weekenden