a year ago: september 16

LATELY

Nogen var i dansehumør til gårsdagens fest!

Sikke en smuk søndag at slutte ugen af på. Det har været det skønneste efterårsvejr med højt solskin og kølig temperatur og hvis I spørger mig, så var det faktisk helt tiltrængt med sådan en søndag. Som jeg har nævnt tidligere, så har det været lidt af en mærkelig uge for mig med op og nedture og ramt af en sygdomsperiode, hvor jeg går og snuer lidt og ikke kan rigtig kan komme 100 % ovenpå.

Men forhåbentlig bliver det bedre i næste uge, hvor kalenderen ser lidt mere overskuelig ud og kun går ud på at arbejde en masse, have kigget lidt på min hus forsikring, drikke en kaffe med en veninde, et par timer til blogarbejde og forhåbentlig en del mere afslapning. Og nå ja så skal jeg også nysse og nusse min nye lille niece! Jeg er nemlig så heldig at blive moster til det fineste lille væsen forleden og jeg har ikke kunne holde mig fra hende lige siden. Og ja man kan godt blive en smule skruk med de små babyer der vrimler omkring en lige nu – men jeg beholder bloggen som min lille baby endnu ;-) ha ha..

Hav en rigtig dejlig søndag <3

Min nye lille niece, som jeg kunne holde og kigge på i timevis! Åh hvor jeg dog elsker det mosterliv! <3

Burger monday på Sprød

Elsker farvekombinationen – jeg går efteråret i møde med de her farver!

Var på besøg i Musikteatret i fredags!

Tillod mig at skåle weekenden ind med denne lille fætter, efter en noget broget uge!

Og med sushi til datenight inden turen gik videre til musikteateret

Barselsgaven til det lille nus samt en jellycat – de er seriøst SÅ søde de bamser!!

Nye hårdimser til samlingen! Vind hele molevitten og mere til ved at deltage HER.

1 kommentar

  • kathrine

    Håber da snart du er ordenligt frisk søde, og sikke en masse smukke og fine billeder og minder der er foregået i din skønne uge

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

a year ago: september 16