LOOK OF THE DAY: Miss Smarty Pants

LATELY

Jeg har atter kigget kamerarullen igennem for ugens billeder og det hele har jeg dokumenteret her. Men som I nok kan se, så har det været sparsom med billeder fra denne uges løb. Jeg har nemlig været bidt af en arbejdshest og har været 100 % fokuseret på mit arbejde. Og det er altså ikke helt slemt, specielt fordi jeg elsker mit arbejde hos polisen ;-)

Men jeg må også indrømme at det der efterårsferie også trækker lidt i mig. Faktisk så meget, at jeg har bestemt mig for at hive et par dage ud af kontoret, så jeg kan holde helt fri og rent faktisk holde efterårsferie med nogle dejlige mennesker omkring mig.
Den skal bla. stå på græskar smykning, kaffedates, fødselsdagsfejring, forske lidt i mobilabonnement , nusning om denne lille skønhed, læse en af mine bøger færdig (jeg kan næsten ikke nænne at læse de sidste 10 sider!!) og rent faktisk slappe af og nyde min ferie ;-)

Og så tror jeg vist at jeg skal lave en hel efter denne liste! Jeg har allerede nu kunne sætte flueben ved mange af dem!

Nu står den på græskarfritter og bland selv slik for alle pengene!

Hav en dejlig søndag <3

Når bloggen summer af efterår – jaaa <3

Ny indkøbt græskar, som jeg ikke kan vente med at lave et (u)hyggeligt græskarhoved ud af!

Denne salat – så nem og så sund! Opskrift HER.

Min kontorplante af et lille avocado træ som er begyndt at spire!

Fandt en lille rest af de her lækre cookies!!

Lidt fint og lyserødt på badeværelset – Hr. Skov har heldigvis ikke set det endnu ;-) ha ha..?

Efterårs sol i min stue – det er ret fint, ikke?

Når ukrudt kan være pænt ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Miss Smarty Pants