GRO DIT EGET AVOCADOTRÆ

Lately

Chokoladekage med friske figner på toppen – opskrift kommer i næste uge på bloggen.


Denne uge har været lidt over det sædvanlige. For egentlig har jeg haft en uge, hvor jeg ikke konstant er bagud og halser efter tiden. For faktisk kan jeg denne søndag se tilbage på en uge hvor balance og orden er keyword for ugen. Og jo jeg har såmænd også haft travlt, dette kan jeg vist ikke helt undgå, når man sætter standarden højt og sætter tempoet derefter. Men jeg kan jo så godt lide når tingene lykkedes og at jeg dagligt har kunne sætte flere flueben end minusser. Og det er altså en god værdi i sig selv og det skal værdsættes :-)
At undertegnede så har haft et par fridage i denne uge – det har helt klart spillet en væsentlig rolle også – men det har dælme dulmende også været rart! De er blevet brugt på halloween hygge, shopping, en ny crm løsning, tid med de bedste og tætteste mennesker omkring mig og faktisk også alenetid, som jeg jo værdsætter ;-)

Derfor kan jeg også med god samvittighed sige at jeg er kampklar til næste uge, som heldigvis kun består af 3 ting, nemlig en masse overarbejde, en speciel shoppeaften invites only og et spændende møde om en rejse i det nærmeste fremtid! JEG GLÆDER MIG!

Hav en dejlig søndag! <3

Efterårs sol på den smukkeste og solrige søndag!

Og efterårs klargøring på de udendørs arealer..

De nemmeste og lækreste græskar fritter – se opskriften på dem HER.

Efterårs shopping med mutti <3

Når man endelig kan have stearinlys tændt igen – jaaa!

Efterårsferie med kulde og lune drikke

Fødselsdagsfejring i både min og Hr. Skovs familie hele weekenden..

Bedste farvekombination <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRO DIT EGET AVOCADOTRÆ