CHOKOLADEDRØM MED FRISKE FIGNER

LATELY

Sødt shopping kort når man handler hos Minus.dk :-)

Ok, den seneste uge har været noget sparsomt. Nu ikke fordi jeg ikke ville have planlagt den med en masse rare planer, men faktisk var min kalender ret tom. Eller i hvert fald i forhold til hvad den plejer at være ;-) Hvilket jeg egentlig lidt fortryder lige nu.
Jeg ligger nærmest bundet til sengen/sofaen og har gjort det mere eller mindre siden fredag aften. Jeg kom nemlig hjem sent fredag aften efter at have tilbragt aftenen sammen med min søde mor til en shoppe aften efterfulgt af en dinnerdate. Og selvom jeg egentlig følte mig på toppen, så faldt det ligesom et brag da jeg vendte snuden hjemad. Sjovt, som tingene hurtigt kan ændre sig,ikke?

Jeg har fået en eller anden dum nerve i klemme. Som desværre har drillet mig hele weekenden, så jeg kan hverken sidde eller stå i længere tid. Så nu er jeg altså tvunget til at ligge ned det meste af tiden. I aftes gjorde det ingenting, for det var faktisk hyggeligt at ligge indenfor imens stormen Ingolf stormede udenfor. ;-)
I dag, ville jeg ønske at jeg kunne gå en lang tur i det skønneste solskin, men jeg må desværre overgive mig og blive liggende. Heldigvis fejler hovedet ikke noget, så jeg kan heldigvis blogge liggende ;-) ha ha..

Forhåbentlig er jeg på benene inden længe, for jeg har en god uge i vente, i form af madklub med pigerne, loge aften, et spændende rejsemøde og årets første julefrokost :-)

Hav en dejlig søndag og nyd solskinnet for mig <3

Når avocado træerne bare vokser derud – se hvordan jeg har plantet dem HER.

Så fine glimmer sokker fra Oenling – fede farver, ikke?

Når ens mor kommer med friske æg fra gode høns fra landet

Chokoladekage med friske figner – se opskrift HER.

“Græskar hygge” imens stormen var over os :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOKOLADEDRØM MED FRISKE FIGNER