LATELY

LOOK OF THE DAY: BOYFRIEND SHIRT

Reklame links: Sweater: HER // Nederdel: HER // Støvler: HER //

Outfittet med lidt stjålne sager. Altså rolig nu – jeg har bare lånt dem ;-) ha ha..
Da Hr. Skov for lidt over en måned siden havde fødselsdag, fik han en ret fin sweater i fødselsdagsgave. Faktisk så fin, at jeg faktisk lidt forelskede mig i den. Og jeg ledte samtlige steder efter noget lignende, bare til piger ;-)
Hvorfor er det lige at noget tøj til fyre, bare lige er en anelse pænere end det vi har i pige afdelingen?

Okay, måske er det bare farven på sweateren som jeg er faldet for – for jeg kunne jo aldrig drømme om at købe en sweater magen til Hr. Skov. Det ville måske være lidt for meget, ikke?
Men når jeg nu ikke køber en magen til, så gør det vel ikke noget, at jeg liiiige låner hans sweatshirt, når han er ikke hjemme, vel?

Det gjorde jeg i hvert fald forleden. Og jeg synes faktisk at den fungerede ret godt sammen med nogle andre gamle sager jeg havde liggende i garderoben. Der iblandt mine lange støvler fra sidste år, som har et eller andet man repeller over sig.
Hr. Skov kan tydeligvis ikke lide dem og så er det jo heldigt at det ikke er ham der skal gå med dem ;-) ha ha..

Jeg har forresten fået det lidt bedre i forhold til i går. Jeg har arbejdet hjemme i dag og hvilet mine ben og ryg, så forhåbentlig er jeg klar igen til at gå i morgen – I hope so!

Og tak for de mange søde beskeder og kommentarer – I er altså skønne, er I <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY