10 EFTERÅRS OPSRKIFTER

LOOK OF THE DAY: BYE BYE SUMMER

Reklame links: Kjole: HER // Jeans: HER // Pumps: HER // Taske: HER //

Godmorgen søde læsere..

Jeg sidder lige nu og nyder min morgenmad og min sædvanlige morgen-iskaffe. Ja ja selvom det er blevet efterår, så drikker jeg altså stadigvæk iskaffe ha ha..

Jeg er hoppet med på efterårsbølgen og har tilladt mig at holde fri et par dage. Derfor er jeg hjemme og kan få brugt hjemmekontoret for en stund til at få styr på de 117 hængepartier jeg har nu har hængende. Det er altså ret rart og giver total overskud på velvære kontoen ;-)

Jeg kan næsten ikke vente med at få arbejdet lidt herhjemme, få set de mennesker jeg ikke har set længe og ikke mindst få besøgt min kære familie og svigerfamilie.

Men nu til outfittet, som indlægget jo egentlig skulle handle om! ;-)
Kjolen kender I sikkert – det har været et af de helt store sommertendenser i år. Nemlig slå-om kjolen. Men da jeg forleden pakkede mit sommertøj bagerst ind i skabet, så kunne jeg alligevel ikke helt nænne at pakke denne kjole væk. For på en eller anden måde vil jeg jo gerne forlænge dens levetid. Så da det forleden var lunt, hoppede jeg i et par jeans og tog kjolen udenpå. Jeg synes det er så mægtig fint og minder mig om da jeg var lille og havde kjole og sågar nederdel udenpå mine bukser. Hvem sagde fashion-icon i en tidlig alder? ;-) ha ha..

Men egentlgi er det jo en smart måde at bevare levetiden for ens kjoler eller tøj generelt! Og jeg kan ikke vente med at gøre kunsten efter på alle mine andre kjoler ;-)

Faktisk har jeg overvejet at klikke kjolen hjem i denne fine farve også – helt perfekt til efterårsgarderoben ;-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 EFTERÅRS OPSRKIFTER