HOKKAIDO GRÆSKAR FRITTER

LOOK OF THE DAY: ENOGH SUN

Reklame links: Strik: Anden farve HER // Kjole: HER // Solbriller: HER // Støvler: Lignende HER // Taske: HER //

Der skal ikke meget til at imponere mig her i efteråret. Lune strik, lidt solskin, kold temperatur, blade fald i de skønneste efterårsfarver og at have lidt overskud på velvære kontoen. Og det var faktisk sådan jeg havde det, da solen forleden skinnede ret så fint, som en rigtig efterårsdag.

Så jeg hoppede i min sorte kjole og hev min strik udenpå – en trend jeg er temmelig glad for igen i år ;-) Det er så behageligt og det kan jo tones ned til et hverdagsoutfit, hvis man ikke er den helt store kjole type :-)

Jeg er lige kommet hjem og vil lige bruge et par timer på bloggen inden jeg senere skal til et møde nede i byen, kigge på en crm microsoft , derefter en housewarming og så skal jeg til fødselsdag hos familien i aften.
Inden det hele nærmest gentager sig igen i morgen, dog med en lille arbejdsdag – jep ferien er så småt overstået for mit vedkommende ;-)

Må I have en dejlig fredag og ikke mindst en god weekend! <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOKKAIDO GRÆSKAR FRITTER