AUTUMN CLOTHES 20 % OFF

LOOK OF THE DAY: KNIT ME UP

Reklame links: Strik: HER // Jeans: HER // Støvler: HER //

Selvom det ikke er sådan rigtigt koldt endnu, så er der noget hyggeligt ved at hoppe i en vamset strik. Og gerne i flere lag – jeg har altid været stor fan af lag på lag metoden. Og så elsker jeg også bare efterfarven på specielt denne her strik. Nogen (læs mig) har kommet til at være lidt for flittig med at shoppe strik hjem til garderoben, at jeg er en smule bange for at jeg kommer til at brænde inde med dem, hvis det ikke snart bliver koldere ;-) ha ha..

Jeg er helt flad efter første dag på kontoret efter et par fridage. Og faktisk er jeg nok også bare helt mandags træt og glæder mig til at hoppe i nattøjet og under en lun dyne med en rar bog. Og så ellers tidligt i seng.

Håber I får en rar aften og at den ikke slutter helt så tidligt som min formentlig kommer til ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUTUMN CLOTHES 20 % OFF