SALAT MED HOKKAIDO, SPINAT & GRANATÆBLEKERNER

LOOK OF THE DAY: MISS MUSTARD

Reklame links: Strik: HER // Bluse: HER // Bukser: HER // Støvler: HER //

Efterårs-vibes i form af en af mine yndlings farver. Nemlig sennepsfarven/karry farven. Faktisk har den farve bare hængt ved i efterhånden mange år, og den er altså hevet frem igen i år ;-)
Og selvom det hele er meget casual, så følte jeg mig alligevel noget så fin med mine nye bukser og et par pumps.
Egentlig skal der ikke så meget til, for at se lidt ekstra fin ud i strik, for strik i år er ikke kun vamsede og bløde. De er også mere feminine og slanke. Og så bliver der altså brugt nogle vanvittige gode materialer dertil.

Mit 10 år tidligere jeg ville have skreget af grin, hvis jeg fortalte hende at min garderobe ville indeholde flere strik end trøjer i år. For egentlig var hun slet ikke så tosset med strik, da man dengang brugte strik til at holde varmen. Og derfor fandtes de også i afskyelige farver og var bare store i helheden. Og så kradsede de og fældede. First world problems, I know ;-) ha ha..

Men jeg er med årene blevet ret glad for strik og har et par yndlingsstrik som jeg altid hopper i + et par nye til samlingen. De er altså vigtige at have i ens garderobe, hvis I spørger mig. Tænk at have noget man er rigtigt godt tilpas i og som kan mikses på kryds og tværs og som bare kan tilpasses ens garderobe! Ihh kan i mærke det? Det bliver et GODT EFTERÅR vi går i møde ;-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALAT MED HOKKAIDO, SPINAT & GRANATÆBLEKERNER