5 EFTERÅRS OPSKRIFTER MED HOKKAIDO GRÆSKAR

KNITWEAR 30 % OFF

Reklame links: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER //

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om at vi for alvor er kommet ind i november måned og efteråret er lige over os nu. Og det betyder altså bidende kulde, regn og blæsevejr. Og hvad er bedre end at hoppe i sin yndlings strik, tænde et par stearinlys og nyde en kop varm kakao eller kaffe. For mig er det et ægte efterårsbillede! :-)

Og derfor vil jeg selvfølgelig også tippe jer om at Boozt.com i dag har 30 % rabat på strik og overdele. Og jeg har i sinde at købe flere strik ind til min garderobe ;-) Jeg har lidt luret på nr. 1 og 6, da jeg simpelthen elsker den farve og jeg ENDELIG har fundet den farve i kvinde tøj, så er jeg fri for at stjæle den ind til mig ha ha ;-) Det er lidt ligesom antikke møbler – man vil gerne have det hele – men helst i en bestemt farve ;-)

Jeg har lige fået fri og vil smutte ned i byen til en kaffedate. Senere står den på middag med loge pigerne og i morgen står den på årets første julefrokost, yay!

Hav en dejlig weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 EFTERÅRS OPSKRIFTER MED HOKKAIDO GRÆSKAR