WEEKEND TID - MORGENGRØD

LATELY

Et lille hej fra det nordlige Frankrig!

Vi har været her et par dage nu og jeg er vild med det – jeg kommer aldrig hjem ;-) ha ha..
Jeg er vild med roen, omgivelserne, madoplevelser, de utallige naturvine og øl jeg har smagt ( og ja jeg kører på en himmelsk vin buzz, kan man andet med alle de slags vin?) og så nyder jeg virkelig det at have fri! Og ej forglemme min all time favorite pain au chocolat – chokoladecroissant hvor der ikke er sparet på hverken smør eller chokolade! Yay yay! Måske man skulle overveje et sommerhus på landet i Lille?

Vi var inde og besøge skønne Lille i går, hvor den stod på endnu en magisk madoplevelse og hvor vi var på farten hele dagen. I dag bliver en mere stille en af slagsen, med lidt vin og mad foran pejsen her på Auberge Du Vert Mont. En perfekt måde at slutte weekenden af på! :-)

Hvis I ønsker at se flere billeder eller blot følge med i mine dage – så kan I følge med HER.

Hav en dejlig søndag <3

Surt slik og et perfekt motto, man burde leve efter <3

Det fineste stel fra erik bagger – perfekt til en noget forkølet mig ;-)

Så mange fine gader rundt i Lille – og bloggervenlige døre ;-) haha..

Og selvfølgelig en pain au chocolat og en kaffe ;-)

En sulten type på vej ind og spise på en Mechelin restaurant for første gang ;-)

Og sikke en oplevelse – bedste dish ever!!

Den fineste udsigt fra huset – landligt og stille <3

Altså bortset fra vores små naboer ;-)

Lige én mere ret ud af de 12 retter vi fik!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND TID - MORGENGRØD