BIRTHDAY GIRL

LATELY

Den forgangne uge blive brugt delvist i Frankrig, delvist hjemme til fejring af fødselsdag og delvist hjemme under dynen. Oh yes min uge blev primært brugt på at komme ovenpå efter en dum influenza, som bare ikke ville give slip. Men derudover tilbød ugen også på fødselsdagsfejring med både brunch, gåtur og dinnerdate med Hr. Skov. Og i det smukkeste søndagsvejr!

Denne uge er jeg heldigvis tilbage på benene igen og fit for fight, men måske i en lidt mildere udgave, da jeg helst ikke vil blive syg igen ;-) Jeg burde virkelig have en stærk ulykkesforsikring , så tit jeg er syg ;-) ha ha.. Jeg skal både en tur til Horsens og kigge på pænt undertøj, shoppe til jeg dropper til Black Friday, spise middag med fine venner, til et spændende foredrag og på juletur i skoven. Og muligvis købe den første julegave – og måske en julegave til mig selv ;-) ha ha

Hvad skal I lave?

Når franskmændene spiser søde sager til morgenmad – oh well den tradition arbejder jeg gerne med! Hverdag – hvis I spørger mig ;-)

Når man spiser på sin første mechelin restaurant og den indre madhippie og sygdomsramte i mig, hopper af glæde!!

Når man kan tilbringe en hel dag foran denne skønne brændeovn, imens det blæser og regner udenfor ;-)

Når man bruger hele sin søndag på det fine Auberge og slapper af med kaffe og vin! Yay!

Den obligatoriske kagemand – hey det må man godt selvom man fyldte 29 ;-)

Fødselsdagsfejring med ham den søde <3

Det smukkeste søndagsvejr og gåtur med familien..

Dinnerdate med ham den søde..

1 kommentar

  • kathrine

    Ej, hvor ser det bare fuldstændig hyggeligt ud, og den kagemand der kunne jeg godt spise et stykke fra! Smukke billeder

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRTHDAY GIRL