BLACK FRIDAY - OVERBLIK OVER ALLE TILBUD

LATELY

Kan I mærke det? Julestemningen begynder så snart at sitre i fingerene og julemusikken pusler i det fjerne… Eller er det bare mig? ;-)
Jeg er gået all in på julen denne weekend! Og selvom vi endnu ikke er trådt ind i december måned, hvor det officielt er lovligt at pynte op, så har jeg tyvstartet herhjemme! For da jeg ikke er hjemme (desværre) i næste weekenden eller sågar d. 1. december, så er det jo tilladt at starte før, ikke?

Derfor overtalte jeg Hr. Skov til at tage med ud på juletræs jagt i går. Dette tænkte jeg at der var en simpel opgave, men da vi åbenbart er de eneste der er så tidlige ude, så var det noget af en udfordring at finde det helt rigtige træ!
Men nu er den fundet (og pyntet) og nu kan julen altså bare komme an! Men nu mangler jeg egentlig bare sneen. Så jeg krydser mine fingre for at vi får det inden weekenden, eller også må vi booke en kør selv skiferie ;-) ha ha..

Min uge har bestået af et hyggeligt event, black friday shopping, dinnerdate med søde venner, lidt blogarbejde, julepynting og senere kommer svigerfamilien til middag.
Den kommende uge er jeg på tur til Tyskland, hvor jeg skal rundt og se på forskellige julemarkeder på min lille solorejse og forhåbentlig komme i rigtig julestemning ;-) ha ha..

Forresten hvis man selv er kommet lidt i julestemning, så deler jeg en lækker julekonkurrence ovre på bloggens facebookside – se HER.

Hav en dejlig søndag <3

Ps. Denne fede rabatkode til Moodings.com gælder stadigvæk ind til midnat i aften – blot et tip ;-)

Selvforkælelse

En goodiebag med mit navn på!! Heldige mig, ikke? ;-) Jeg var som sagt til event i onsdags og deriblandt var der nogle ret lækre goodiebags!

har kigget på fine, fine tasker og har forelsket mig lidt i denne røde sag!

Smukke blomster <3

En sød gave til min vintertørre hud – glæder mig helt vildt til at sammensætte min egen ansigtsmaske!

En af de mange goder ved et event, altså lige udover det sociale og de skønne goodiebags, er maden! Og dette event var der lagt vægt på sundhed og bæredygtighed! Så lækkert!

Det første julepynt er kommet frem herhjemme! Og jeg er vild med det!

På jagt efter årets juletræ! Selvom man føler at man var tidligt ude i år, så var det virkelig svært at finde det rigtige juletræ – 4 timers jagt og så lykkedes det os endelig at finde det helt rigtige!!

Fredags date med søde venner og vino!

Når black friday faktisk kan se helt rolig og fredeligt ud! Altså et sted ;-) Hvordan det var inde i centrum er en helt anden snak! ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY - OVERBLIK OVER ALLE TILBUD