BIG DECISION - ON MY OWN NOW

LOOK OF THE DAY: HEY YOU BURGUNDY

Reklame links: Bluse: Ichi// Bukser: HER // Støvler: HER //

Når et outfit både kan være pænt og behageligt ;-) Det er nemlig lige hvad dagens outfit indeholder i dag! Og kombineret med et par hæle, så er jeg egentlig godt tilfreds. Det giver lige prikken over i’et så jeg føler mig 100 % tilpas :-)

I dag er hælene også kommet på (sådan ca. hver dag – men hvem tæller?) og om lidt forlader jeg kontoret, for at hente min søde blogkollega @jennifergeertsen. Der skal sludres, roadtrippe og så smutter vi til et hyggeligt event senere med andre søde bloggere! Uh det er altså en af de der rigtige gode dage!

Hav en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG DECISION - ON MY OWN NOW