AUTUMN VIBES + ICE COFFEE RECIPE

LOOK OF THE DAY: UNDER THE SILVER SKY

Reklame links: Bluse: Mbym // Jeans: Pieces // Støvler: Bianco //

Jeg kan godt lide at skeje lidt ud og ikke mindst tilføje nogle specielle elementer i min garderobe. Så forleden blev silver – støvlerne tilføjet til min garderobe og fik heldigvis foreviget dem i et par billeder af dagens outfit. En af de dage hvor der var tilpas lunt og man kunne erstatte jakken med en varm chai latté.. Øhm der går vist lige lidt tid før det sker igen ;-) ha ha..

Jeg er netop kommet hjem fra arbejde og vil fluks gå i gang med at pakke min kuffert.

I overmorgen sidder vi på et fly på vej på ferie og da vi bookede rejsen en gang i september, syntes jeg, der var oceaner af tid til. Og nu er det nu. Så herligt. Glæder mig meget til at tage et par dage fri og slappe lidt af fra arbejde og hverdagen.

Uheldigvis er jeg løbet ind i en snue, så jeg håber og beder til at jeg har det meget, meget bedre i morgen. Så aftenen må hellere stå på hvile, pakke kuffert og så tidligt i seng! Og ja min indre mormor hopper af lykke over at kunne få lov til at hoppe i seng så tidligt ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUTUMN VIBES + ICE COFFEE RECIPE