LOOK OF THE DAY: UN BEAU ENDROIT

NÅR MAN BLIVER 29 ÅR OG IKKE 30!!

Når man nærmer sig de 30 år, så kan man vist begynde at mærke at alderen begyndte at trykke.. Eller.. Sådan har jeg nok haft det den sidste måneds tid. For sagen er den, at jeg fylder 29 år i morgen. Men egentlig har jeg gået og bildt andre og ikke mindst mig selv ind, at jeg fylder 30 år. Hvordan kan man overhovedet tage fejl af sine egen alder? ha ha.. Altså udover at jeg går og føler mig lidt som en brugt møbelklassiker ;-)

Jeg ved ikke om det er fordi at jeg så småt begynder at nærme mig de 30 år og skal nyde det sidste år i 20’erne. Men af en eller anden grund, så har jeg åbenbart fået bildt mig selv så meget ind at jeg fylder 30 år, at jeg endda havde gjort et indlæg klar om det at fylde 30 år.. Ha ha.. Det var kun fordi at Hr. Skov var så sød at rette mig (adskillige pinlige gange) når jeg kom til at sige 30 år istedet for 29 år.

Egentlig har jeg ikke noget problem i at blive 30 år, men jeg tror nogle gange at det er meget sundt at gøre status over sit liv. Hvor man står, hvad man har opnået og hvad der skal ske i fremtiden.
Men jeg er ret glad for at “kun” at fylde 29 år i morgen, da jeg har endnu et år i 20’erne. Et år til at gøre en helt masse for mig selv og for mine omgivelser. Og nyde mit sidste unge år – inden jeg for alvor skal blive voksen ;-) ha ha..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: UN BEAU ENDROIT