LOOK OF THE DAY: HEY YOU BURGUNDY

NOVEMBER BARN

Åh du søde november!

Du er og bliver altså min yndlingsmåned og yndlings tid.
Måneden hvor efterår og vinter for alvor smelter sammen og kulden virkelig tager til. Hvor det er tilladt og nu også nødvendigt at shoppe en ny eller genbruge sin vinterfrakke. At klæde sig lunt ind og nærmest bo i sine uldne og bløde strik.
Tiden som flyver afsted igennem hele november og tiden lige inden det for alvor er jule måneden december.

Men selvom jeg glæder mig meget til december og det nok er en af mine yndlings tider om året, så bliver november måned altså min favorit måned. Måske det også hænger sammen med at jeg har fødselsdag i den måned og i søndags blev et år ældre.
Alder er kun et tal eller sådan bliver det i hvert fald med tiden.

Det gør nemlig slet ingenting. Jeg har de bedste år i mit liv og jeg vil hellere bruge tiden på at glædes ved at blive ældre, end at spekulere på rynker, alder og midtvejskrise.

Sådan er det jo med tiden – det er med at nyde og glæde de gode tider i ens liv, fremfor at fokusere på de dårlige ting 90 % af tiden. Det er en tid vi aldrig får igen.

RABATKODE TIL DIG

Koden BLOGGERONHEELS giver 15% på alle varer hos Daniel Wellington fra i dag og frem til d. 15. december 2017. Så hvis man gerne vil forkæle sig selv eller andre med en lækker og fin julegave – så er der lidt rabat at hente :-)

Det var lige lidt tanker fra mig!

Novemberbarn <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: HEY YOU BURGUNDY