JULEGAVE SHOPPING - SÅDAN GØR DU

2 ADVENTSKONKURRENCER TIL DIG <3

Selvom det er en anelse sparsomt med adventskonkurrencer her på domænet, så er jeg altså lidt (jule) amok ovre på de andre sociale medier. Og I skal selvfølgelig ikke snydes for adventskonkurrencer. Næh, slet ikke!

Men hvad er det lige at jeg deler af konkurrencer i denne uge? Jo lad os se på det!

Denne flotte, flotte skjorte fra Minus, kan blive din!

Du har nemlig mulighed for at vinde den fine skjorte fra Minus, med fine detaljer og flæser! Det hele foregår ovre på bloggens Instagram – og du kan deltage ved at trykke HER.

I dag vil jeg nyde dagen og muligvis online shoppe lidt! Jeg har kigget længe på nogle ret fede retro lamper – nu mangler jeg bare at overtale Hr. Skov ;-) 

Bjørn Axen plejesæt

Er du mere interesseret i at få den helt rigtige vinterpleje til dit vintertørre hår? Ja, så har jeg sikkert et lækkert treat, som du vil elske!

Du har nemlig mulighed for at vinde:

Björn Axén Repair Shampoo 250 ml

Repair Shampoo er for dem, der har skadet hår, tørt hår, kemisk behandlet hår og/eller krøllet hår. Indeholder gode plejende mineraler og proteiner, som opbygger skadet hår, fugter hår og hovedbund samt øger elasticitet og giver fantastisk glans.

Björn Axén Repair Conditioner 250 ml

Repair Conditioner er en luksusbalsam, som gør underværker på skadet hår, tørt hår og kemisk behandlet hår. Den drøje, koncentrerede balsam indeholder plejende mineraler og proteiner, som opbygger skadet hår i dybden, gennemfugter hår og hovedbund, samt øger elasticitet og glans.

Björn Axén Repair Deep Conditioner 200 ml

Til dig der har tørt eller skadet hår og har behov for et ordentligt fugtboost. Egenskaber: Meget fugtgivende. Styrker og konditionerer skadet hår. Ekstra blødgørende. Gør håret nemt at rede ud. Giver glans. Ingredienser, og hvad de gør: Vitaminrig arganolie genfugter og giver glans og elasticitet.

For at vinde det lækre plejesæt fra Bjørn Axen, skal du blot deltage i konkurrencen ovre på bloggens facebookside HER. :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVE SHOPPING - SÅDAN GØR DU