MERRY CHRISTMAS

8 FORRETTER TIL NYTÅRSAFTEN

Ovnbagt havtaske med lime sauce

Hej piger!

Jeg håber at I har haft nogle dejlige juledage og ikke mindst en fantastisk juleaften :-)
Hr. Skov og jeg har haft travlt med både at besøge min familie og hans familie her i julen, dog har vi holdt julen hver for sig. Så voksne er vi trods alt ikke endnu ;-) ha ha..
Men det har været så rart at kunne have alverdens tid med begge familier, uden noget hast eller arbejde. Således har vi også aftalt at vi i dag har en afslapnings dag herhjemme. Jeg blev overrasket med morgenmad på sengen sofaen – da jeg ikke har sovet så godt de sidste par dage og derfor vågner alt for tidligt ;-) Sikke en fin måde at vågne op på d. 26. december, ikke? ;-)

Men selvom jeg nu gerne vil bevare julestemingen lidt mere de her dage, så ved jeg også at vi lige om lidt skal fejre nytår og jeg har derfor gået i gemmeren og fundet nogle opskrifter som vil passe rigtig fint som forret til nytår :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERRY CHRISTMAS