10 opskrifter til tømmermænd

ÅRET DER GIK 2017

NYT ÅR NY START.

Jeg har været ret så vild med år 2017, der skete nogle ret så vidunderlige sager i mit liv. Både på arbejdsfronten og i mit private liv.

Jeg har så meget at fortælle, så jeg tænkte at vi kunne gå en tur down memory lane ;-)

På arbejdsfronten startede jeg på mit nye arbejde hos Politiet i januar sidste år og kan lige om lidt skrive 1 år på CV’et og når man er så glad for sit arbejde, så krydser jeg fingre for mange år endnu på kontoret ;-)

På blogfronten er der sket en hel del, da jeg nærmest har fordoblet mine læsertal siden sidste år og forhåbentlig fortsætter det frem i det nye år, hvor der kommer til at ske ret store ting her på bloggen, som jeg glæder mig til at dele med jer i det nye år! YAY!

Derudover gav bloggen mig store muligheder for at afprøve forskellige blogrejser og har besøgt bla. Hamburg, Hannover, Lüneburg og Celle. Jeg var på forskellige julemarkeder og besøgte bla. også Vogelball – en vild festival med de sødeste piger!
Hvem ved, måske kommer der flere i det nye år. Men for nu vil jeg prøve at bruge tiden lidt hjemme og have fuld fokus på bloggen – mere om det i det nye år! Og ja, jeg ved det er irriterende at være en teaser omkring det, men jeg kan næsten ikke vente med at fortælle jer det nye, men jeg må desværre vente lidt endnu med de forskellige nyheder :-)

År 2017 var noget af et rejse år for mig – udover blogrejserne i Tyskland, så fik jeg også besøgt Frankrig, hvor jeg var på den vildeste weekend, på vinmarker, Michelin restaurant og drikke alverdens vin! En weekend jeg sent vil glemme ;-)

2017 blev også året, hvor jeg atter blev moster igen til den sødeste lille pige! Og jeg glæder mig allerede til i 2018, hvor jeg har fået den ære at blive hendes gudmor – det er altså stort!

Tilsidst vil jeg blot sige…

TAK fordi I læser med. TAK fordi I tager jer tid til at læse og besvare mine blogindlæg! TAK, fordi I følger mig i mine op- og nedture. Det betyder mere end I aner <3

Jeg glæder mig til blogge meget mere for jer i det nye år :-)

Jeg glæder mig til at starte på år 2018, som jeg er ret sikker på at der kommer til at være helt fantastisk <3

Må I få en dejlig nytårsaften og ikke mindst en dejlig start på det nye år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 opskrifter til tømmermænd