MY DECEMBER

LATELY

Okay, jeg må være helt ærlig. Fra sidste weekend, som gik så godt og jeg kom i det bedste julehumør… Lige så trist blev jeg faktisk allerede om mandagen, hvor blog probs, travlhed og frister for deadlines hang mig langt ud af halsen. Hvorfor er det lige at man putter så meget ind i sin kalender et par dage før man skal ud at rejse? Og hvorfor stresser man overhovedet over det?
Og så stiller jeg mig selv spørgsmålet, hvorfor jeg skaber sådan en stor bekymring over det og nærmest går i panik, fordi jeg gerne vil klare det hele på én gang… Ih altså….

Men så smutter man på et juleeventyr torsdag morgen og pludselig har ugen fået en kæmpe optur og så kan alt det kedelige og triste ligesom pakkes væk og heldigvis glemt igen.

Hvem sagde humørsvingninger? ;-) ha ha..

Og selvom det har været en hård weekend i det tyske – lidt for mange planer på alt for kort tid. Så var det hele ligesom ligegyldigt, da jeg vågnede op til det fineste sne landskab i morges lige udenfor hotellet. Jeg har været så heldig at have et hotelværelse ud til et kæmpe julemarked, så jeg gik en lille morgentur og nød stilheden og sneen inden jeg pakkede min kuffert :-)

Lige nu sidder jeg i Amsterdam lufthavn og venter på mit fly hjem til Danmark. Og imens prøver jeg at få styr på kalenderen for den kommende uge. Der er bla. et vigtigt møde, en tur til København, julehygge hos et PR agenzy og julefrokost med kontoret på tapetet.
Så mon ikke den kommende uge også bliver god ;-)

Og forresten glædelig 1. advent <3

Hvis man er i gavehumør, så deler jeg både en konkurrence på Instagram og Facebook , så kig endelig med :-)

Når enhjørning er en del af julepyntet ;-)

Når man fejrer 1. december helt for sig selv på hotellet – så må morgenmaden gerne være lidt speciel :-)

Når man har tyvstartet på julebag og har lavet de her nemme dadelkugler – se opskrift HER.

Har prøvesmagt gluhwein – tysk gløgg, som varmede på en noget kold december aften

i de sødeste julekopper – som jeg heldigvis fik lokket til at få med hjem, som souvenir. At være dansk blogger har åbenbart sine fordele ;-) ha ha…

Når ens hotelværelse har udsigt ud til det store julemarked i Hannover – not bad at all!

og når man vågner op søndag morgen til det fineste sne landskab lige udenfor hotellet! Perfekt afslutning <3

Og selvfølgelig de obligatoriske churros ;-)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY DECEMBER