10 gode juleopskrifter

LATELY

Adventspakker fra den sødeste mutti <3

Da jeg kom hjem fra Tyskland i søndag aften, så fik jeg ikke rigtig lov til at fejre 1. advent, altså udover at Hr. Skov var så sød og overraske mig med æbleskiver og juleknas da jeg kom hjem – sødt, ikke? ;-)
Men derfor har jeg også taget revanche denne søndag og fejrede advent med afslapning, julefilm, gaveindpakning og julesnacks :-)
Jeg er desværre ramt af lidt sygdom, så jeg prøver så vidt muligt at hvile mig så godt jeg kan. Men online shopping kan jeg vist godt holde til! Overvejer at købe nogle fine smykker til mig selv, som en før julegave til mig selv ;-)

Den næste uge kommer til at bestå af dinnerdate med madklubben, mad og vino hos søde venner, en stor fødselsdagsfest og så skal der julehygges med søde veninder. Og nå ja så smutter jeg til Århus på lørdag, men mere om det senere på ugen :-)

Hav en dejlig søndag og glædelig 2. advent <3

Når man vågner op til det fineste snevejr – sikke en overraskelse at vågne op til <3

Når et formiddagsmøde indebærer brunch – ja ja ja! <3

Hyggeligt juleevent hos PR bureauet Amaze

Været et smut i København og selvfølgelig forbi det smukke D’angleterre og se deres juleudsmykning!

Når man får en tidlig julegave og den indeholder de her godter!!

Og når man får sådan en fin juledekoration i gave – så rart!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode juleopskrifter