2 ADVENTSKONKURRENCER TIL DIG!

LOOK OF THE DAY: GREY MOUSE

Reklame links: Frakke: HER // Strik: HER // Jeans: HER // Støvler: HER // // Solbriller: HER // Taske: Mulberry//

Godmorgen fineste <3

Jeg sidder lige nu i toget på vej mod København. Jeg har et par spændende møder på programmet i dag og et hyggeligt julevent sidst på dagen. Jeg elsker at tage turen til København i ny og næ og som regel har jeg også proppet min kalender når jeg er i København, for at nå mest muligt. Måske man skulle tjekke de forskellige tøjbutikker og se om man kunne falde over en lille julegave til sig selv?

I er selvfølgelig velkommen til at følge min dag lige HER.

Ellers vil jeg blot vise jer det seneste outfit og tippe jer om at den lækre grå strik kan du lige nu spare 30 % på HER (reklame link) – blot et tip ;-) Og nå ja, så gemmer der en ret lækker rabatkode, hvis du scroller billederne igennem, fra mig til jer! ;-) Derudover er støvlerne nye og er fra Footway , som har en masse lækre sko! Tjek dem endelig ud!

Hav en dejlig dag <3

Ps. Kig ind senere, hvor jeg deler flere billeder fra min tur i Tyskland i weekenden :-)

RABATKODE TIL DIG

Koden BLOGGERONHEELS giver 15% på alle varer hos Daniel Wellington fra i dag og frem til d. 15. december 2017. Så hvis man gerne vil forkæle sig selv eller andre med en lækker og fin julegave – så er der lidt rabat at hente :-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 ADVENTSKONKURRENCER TIL DIG!