LOOK OF THE DAY: CHRISTMAS HOLIDAY

MERRY CHRISTMAS

GLÆDELIG D. 24. december <3

Min dag er startet med rar morgenmad med min kæreste og hele hans familie. Vi fejrer fødselsdag for min svigerfar denne morgen. Senere pakker jeg bilen med de sidste julegaver og tager turen hjem til min kære familie, for at fejre juleaften. Uh jeg kan næsten ikke vente og jeg er helt spændt som et lille barn ;-) haha..

Rigtig glædelig jul til jer allesammen! Tak for at I læser med, kommenterer og gør dette til et helt specielt, fint fællesskab <3

Jeg håber, at I får den herligste aften og nogle dejlige juledage.

Og et ekstra stort kram til de af jer, der har én eller flere I savner eller for hvem julen er særligt ensom eller konfliktfyldt.

Klem

Henriette

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: CHRISTMAS HOLIDAY