LATELY + HJÆLP FRA JER!

2018 NYTÅRSFORTSÆT – THE NEW ME!

Jeg tror, jeg har sagt det tidligere, men jeg er ikke rigtig fan af nytårsforsæt. I alle tilfælde ikke i den klassiske afladsforstand. Jeg fungerer usandsynligt dårligt med forbud og hvis der er noget, jeg ikke må eller skal holde mig fra, så er det helt sikkert, at det er stort set det eneste, jeg tænker på og har lyst til at gøre. I kender det sikkert – januar-kuren, ikke? Den holder jo ikke en meter alligevel ;-)

Så i stedet for at sætte mig selv op til at fejle, har jeg valgt at fokusere på nogle ting, jeg gerne vil lave (mere af) og dyrke i 2018 + et lidt mere alvorligt punkt, for sådan nogle må der også gerne være. Så er det bare et spørgsmål om ikke at få det formuleret som et forbud ;-)

Here it goes!

Mine nytårsfortsæt i 2018:

1. ARBEJDE når jeg arbejder. Ikke nogen overspringshandling med at scrolle facebook eller Instagram igennem. Jeg tror vil lave en slags timeout for mig selv, når jeg sidder på hjemmekontoret og ligefrem lade min mobil blive udenfor kontoret ;-)

2. MIN ARBEJDSMAIL. Kun at tjekke min mail 1 gang om dagen og tøm den på én gang. Det andet kan være virke for stressende i perioder. Og folk kan vel egentlig godt vente med et svar til næste dag?

3. FORKÆLELSE. At bruge flere penge på mig selv og mine kære! Hvis der er noget jeg er dårlig til, så er det faktisk at bruge penge på mig selv. Altså lige udover tøj kontoen ;-) Men jeg mener det! Jeg er god til at forkæle andre, men virkelig dårlig til at bruge håndører på mig selv!

4. VÆR GAVMILD. At kommentere og like flere bloggere/Instagrammer. Helt ærlig venner! Vi bruger så meget tid på at lægge et billede op og skrive en tekst til – hvorfor så ikke give personen lidt credit for det? Giv et like – eller kommenter på billedet! TRO MIG – det giver SÅ MEGET IGEN! Og hey, går der virkelig noget af dig, at bruge 2 sek. af din dyrebar tid på det?

5. LÆR AT TALE. Blive bedre til at formulere mig! Oh god – det evige problem for mig! Jeg stammede som lille og det har altså sat sine spor hos mig som voksen. Jeg kludrer nogle gange rundt i ordene og kan af og til blive helt glemsom over de ord jeg skal bruge. Selv overfor Hr. Skov, kan jeg ret ofte have formulerings vanskeligheder og det tynger mig altså!

6. PRØVE NOGET NYT. Starte et nyt projekt! Jeg trænger til et friskt pust med bloggen. Og jeg har lidt i støbeskeen, men jeg er ikke sprunget 100 % ud i det nu! Men noget skal altså snart ske, synes jeg!

7. NYDE DE SMÅ ØJEBLIKKE. At være i nu’et 100 %. Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg om at være i nu’et og at huske at nyde de små øjeblikke . Dette er mere gældende end nogensinde og jeg har i sinde at holde det i år!

8. KÆRLIGHED. At være den bedste kæreste for Hr. Skov og det familiemedlem i familien. Jeg har nok været lidt fraværende på begge fronter og jeg glæder mig til at kunne bruge tid med de mennesker omkring mig og ikke mindst nyde det! Og måske skrive en ugentlig eller månedlige date ind i kalenderen med Hr. Skov?

9. VÆR STOLT AF MIG SELV. Ja ja det lyder faktisk ret storsnudet! Men hey – jeg er total dårlig til at tage imod credit fra andre, når de interessere sig for min blog og roser den. Og burde man ikke tage det til sig, og rent faktisk tage imod alt det ros?

10. SLAPPE AF. Jeg har lært i år 2017, at når jeg var syg eller havde for travlt til at udgive et blogindlæg – så gik verden altså ikke under. Og mine læsere klikkede sig jo alligevel ind på bloggen, selvom jeg ikke selv var der. Så i 2018 vil jeg slappe mere af (selvfølgelig vil jeg ikke synde bloggen ;-)) og have et mere afslappet forhold til bloggen og måske i ny og næ holde en fridag – det er trods alt blot en fridag og ikke en ferie ;-)

Hvordan er jeres forhold til nytårsfortsæt? Har I selv lavet nogen for 2018? Og har I lyst til at dele jeres? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY + HJÆLP FRA JER!