THANK YOU! <3

LATELY

Så har jeg endnu engang tømt kameraet og mobilen for billeder. Og faktisk til min store overraskelse, så var det en noget sparsom omgang! Men jeg har været lidt småsyg og on/off hele ugen faktisk, så det giver jo egentlig ret god mening, hvorfor kameraet har holdt stille. Måske er jeg bare faldet ind i en januar-mode med sygdom, mørke og træthed. Men jeg håber egentlig at den er på retur igen, da jeg nu allerhelst kan lide mig selv med krudt i rumpetten og gerne med flere projekter igang! Og det er lige nøjagtig hvad næste uge vil bringe! Foruden et vigtigt møde, en hjemmearbejdsdag, et lille smugkig på modetøjs udsalget, en kaffedate, så har jeg også en sød veninde som skal fejres til en stor 30 års fødselsdagfest og en herlig brunchdate med en sød veninde! Og så bliver ugen altså bare lige en tand bedre end de andre med nogle andre herlige ting, som jeg ikke kan vente med at afsløre snart! Støbeskeen er fyldt til randen af herligheder! I promise you that!

Og nå ja, så skal jeg jo forberede mig på flere squats iflg. min squatschallenge – hvordan går det mon med jeres? Det er SÅ hyggeligt at følge med på Instagram, når I tagger mig i jeres stories! Jeg er vild med det og hvilken effekt en challenge kan have! :-)

Solnedgang på en kold aftentur

Sludre date med @jennifergeertsen

Kombineret med juicedate – det er jo januar, ikke? ;-)

Når fastelavnsboller er i sæson! Se min opskrift HER.

Og frokostdate med Hr. Skov <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THANK YOU! <3