10 TING JEG IKKE FORSTÅR

LATELY + HJÆLP FRA JER!

Det er blevet søndag og tid til årets første lately! Og sikke en omgang! Vi snupper lige for en 14 dages tid, da nogen (læs: mig) valgte at holde Lately-fri grundet juleferien tsk tsk ;-)

Men egentlig brugte jeg juleferien på at fundere over bloggen og skrev nogle justeringer ned, som jeg selv synes skulle justeres. Men så kom jeg også til at tænke på, at det er jo JER, der læser bloggen og det egentlig burde være JER, jeg spørger ifht. bloggens indhold ;-) I er jo en form for en slags IT Support i den her verden :-)
Skal Lately-indlæggene også eksistere i 2018? Skal vi køre en anden stil? Skal jeg dele hver anden uge? Eller er I kørt træt i at se billeder fra mine hverdage? Eller er I temmelig tilfreds med hvordan vi har kørt det hidtil? :-) Let me know!

Weekend og glad type !!

Lidt fra nytårsfesten, inden nytåret gik løs

På vej til barselsvisit hos en sød veninde og hendes lille my!

Iskaffe morgendate!

Date night med Hr. Skov <3

Weekendens salat!

Og formiddags nytår med pagne og kransekage!

3 kommentarer

 • Christina

  Jeg ku rigtig godt tænke mig at der kom negle igen – har fået meget inspiration og nye favoritter med dine torsdagsnegle : ) Og (beauty)produkt anmeldelser. Og bliv endelig ved med at dele dine lækre opskrifter med os : ) Outfit indlæg er også super go inspi – du har jo en super stil at dele ud af : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh tusind tak for dit svar! Det er en kæmpe hjælp og det varmer SÅ meget, når I kommer med jeres ideer til emner her på bloggen. Bloggen er trods VORES sted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Otroligt fina blommor

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR