MOTION MED BARNEVOGN JANUAR

LOOK OF THE DAY: PJ’S ALL DAY

Reklame links: Strik: HER // Bukser: HER // Støvler: HER //

Hej piger!

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde! Første dag på kontoret efter en lang ferie! Og selvom det altid føles lidt hårdt at komme igang igen, så er det samtidig også rart. Altså selvom jeg nu ikke ville have noget imod at snuppe mig et par ekstra feriedage ;-) Måske endda udnytte tiden til at snuse til udsalget som er rundt omkring i tøjbutikker ;-) 

Men når den første arbejdsdag starter med en hyggelig dag på kontoret, efterfulgt en date med pigerne i madklubben, ja så kan jeg vist ikke klage ;-)

Outfittet er taget i juleferien, hvor det er var så hundekoldt, at jeg pakkede mig ind i strik og hyggebukser – man har vel ferie ;-)

Hav en dejlig aften <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOTION MED BARNEVOGN JANUAR