FASTELAVNSBOLLER MED CREME

LOOK OF THE DAY: Yellow Mellow

Reklame links: Strik: HER // Nederdel: HER // Støvler: HER //

Det føles som 100 år siden, at jeg sidst har vist jer et outfit her på bloggen, så det snupper vi lige i dag ;-)

Jeg har arbejdet hjemme hele dagen og sådan nogle dage holder jeg altså allermest af! Jeg føler at jeg er super effektiv og kan sidde i min helt egen osteklokke og virkelig få arbejdet igennem! Det føles SÅ godt, dog er jeg på retur på kontoret igen i morgen ;-)

Imens jeg sad og arbejdede, så var det altså mægtig hyggeligt, at se hvordan sneen dalede udenfor. Ja ja jeg ved, at vi nok allesammen hellere vil have forår nu – men helt ærligt, ikke? Det er da ret hyggeligt! ;-) Altså så længe vi ikke er ude i snestorm hvor vi har brug for autohjælp eller noget lignende! Men lidt sne skader da ikke, vel?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASTELAVNSBOLLER MED CREME