LOOK OF THE DAY: DATENIGHT

SMOOTHIE MORNING BOWL

Jeg har igennem længere tid lavet en morgensmoothie hver morgen som en to-go morgenmad. Da jeg virkelig ikke kan undvære min morgenmad og samtidig gerne vil møde tidligt ind på kontoret, så har jeg fundet ud af løsningen med en to-go morgenmad fungerer super godt for mig!

Med en smoothie til morgenmad, så får du netop det rigtige proteinindhold fra morgen af samt du får en sundere morgenmad ved at få et ekstra skud med vitaminer og mineraler du putter i din smoothie! Og så er det altså super nemt og ikke mindst tidsbesparende!

I weekenderne når jeg har mere tid, så vælger jeg oftest at lave den populære smoothie bowl – det er en kende svært at lave til hverdag, når jeg gerne vil have en smoothie to go. Men hvis man lige har 5 min ekstra i weekenden, så kom din smoothie i en skål og pynt den med dine yndlings toppings.
Det gør bare ens morgenmad lidt sjovere, ikke? Da der findes mange forskellige smoothie bowls med striber af toppings – så har jeg valgt den utraditionelle stil med pynten ;-) ha ha..

Se min opskrift på min morgensmoothie bowl herunder.

Har man lyst til mere morgenmads inspiration, så er der et hav af lækre opskrifter HER.

Du skal bruge:

  • 1o frosne jordbær
  • 1 lille håndfuld blåbær
  • 1 lille tsk. kanel
  • 3 spsk. vanilje skyr
  • 1 spsk. chiafrø
  • 0,5 dl. vand
  • Pynt – jeg brugte 1 frisk figner, lidt hindbær, kokos chips og lidt chia frø.

Kom det hele i en blender og blend det hele igennem. Afhængig af hvor flydende man ønsker sin smoothie, så kan du altid tilsætte mere vand.

Kom din smoothie i en skål og pynt den med alle dine yndlings toppings!

VELBEKOMME!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: DATENIGHT