DEN LILLE RØDE SAG

DET SKAL JEG LAVE I MARTS

img_5645x

Åh du søde marts, du er nu altså skøn og lige rundt om hjørnet! Og jeg glæder mig til at kunne starte marts i morgen med nedenstående plan! Selvom marts måned ser koldt ud og starter med en lille snestorm, så slår det ikke mig om omkuld. Jeg ved nemlig at når marts er ovre, så begynder foråret så småt at sitre frem. Så jeg prøver egentlig at suge det sidste hygge ud af vinteren og derefter se frem til at foråret starter i april ;-)

Mine planer for marts måned:

 

  • Uhh vi skal til uge 20 scanning denne måned og vi glæder os rigtig meget til et gensyn med den lille baby! Og ikke mindst få kønnet at vide – jeg er selv ret imponeret at jeg har kunne holde ventetiden ud ;-) ha ha..
  • Småbegynde at indrette børneværelset. Ja ja jeg ved godt at jeg er i god tid – men da vi kun har få værelser i huset, så kræver det lidt planlægning med omrokering herhjemme ;-)
  • Når ovenstående er overstået, så skal jeg (desværre) også rydde op i garderoben, for mit kæmpe walk-in værelse flytter nemlig ind på kontoret og det er altså en del mindre end mit oprindelige værelse! Suk!
  • Og så forkæle mig selv med denne fine, fine sommerkjole som belønning for ovenstående ;-)
  • Drikke kaffe og på barselsbesøg hos en skøn veninde og bare sludre til vi segner!
  • Planlægge en lille getaway/babymoon med Hr. Skov. Jeg synes vi trænger til at komme lidt væk i en weekend, da vi begge har nogle travle hverdage, så kunne det være rart med lidt afstresning og kærestetid.. Muligvis et weekendophold i København?
  • Spise mig mæt i adskillige påskeæg! God kvalitetschokolade og muligvis lækkert fyld! What’s not to like?
  • Brunchdate med søde mennesker – jeg glæder mig til at crave alt fra brunchbordet og lige denne dag, rent faktisk spise for 2 ;-)
  • Nyde snevejret og kulden, ved at gå tur i sneen, efterfulgt af boglæsning herhjemme med et lunt tæppe og varm kakao! Yay!

Hvad har I af planer for marts måned? :-) Se evt. hvad jeg lavede i marts sidste år HER. 

img_5039x

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN LILLE RØDE SAG