SÅDAN FANDT JEG UD AF AT JEG VAR GRAVID

LATELY

img_6805x

Ugens fastelavnsbolle – selvom jeg ikke er tosset med flødeskum ;-) 

Hold nu magle, hvor er denne uge fløjet afsted! Altså sådan virkelig! Jeg kan knap nok huske hvad jeg har lavet hver dag, altså udover at hvile mig og arbejde, selvfølgelig! ;-)
Og derudover var jeg til fødselsdag i Hr. Skovs familie og inden da mødtes jeg med en sød barndomsveninde til brunch. Det er SÅ sjovt at mødes med hende igen efter så mange år. Tænk sig, at mødes med ens bedste veninde fra barndommen og så virker det helt naturligt og som det var i går at vi festede og pjækkede fra skole. Eller… Selvfølgelig pjækkede vi ikke – det gør man jo ikke, vel? ;-) Hun er heldigvis flyttet tæt på mig igen og faktisk er hun også gravid og sørme også i samme terminsmåned som jeg! Det er da ret sjovt, ikke? Altså hvor heldig har man lov at være :-)

Den kommende uge kommer der fart på, da jeg bla. får madklubs damerne på besøg, skal drikke alkoholfri vino aften med et dejligt vennepar og så har jeg den ære at skulle bære min søde niece i kirken på søndag, i anledningen af hendes dåb og at jeg skal være gudmor! GUDMOR – det er altså et ret vild titel at få foræret. Selvom det er 2. gang jeg skal være gudmor, så kan jeg mærke at det er ligeså specielt som 1. gang. Uhh jeg glæder mig! Og nå ja så får undertegnede vinterferie på fredag! Yay!

Og så må jeg vist hellere få udgivet 2. del af hvordan jeg fandt ud af at jeg er gravid ;-)

 

img_6812x
tekst Når man får søde PR gaver og et tillykke med graviditeten – det er da sødt, ikke? 
brunch

Catch up brunch med min søde barndomsveninde, som er flyttet tæt på mig igen :-)
img_6844x
tekst Søndags break, hvor jeg lige nu sidder og blogger og nyder min iskaffe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN FANDT JEG UD AF AT JEG VAR GRAVID