FASTELAVNSBOLLER MED CREME

LATELY

img_7671x

Avra hvor var sidste uge god! Med dejlige planer såsom madklub, dejlige venner til middag, kaffedates og tilslut en formidabel barnedåb for min søde lille niece, hvor jeg fik æren af at være gudmor og bære hende i kirken. En noget stolt titel at få foræret, især når det er for denne lille guldklump!

Men måske var sidste uge også lidt for presset for mig. Det finder man sjovt nok altid ud af, efter ugen er gået, ikke? Det har desværre resulteret i en omgang sygdom for mit vedkommende. Det er sjovt efter at man er blevet gravid, så er det pludselig ikke kun mig selv jeg skal passe på, men faktisk også et andet menneske. Så jeg må nok indrømme at jeg har lært en lærestreg af ugens pressede uge, og skal fremadrettet virkelig tænke over hvad jeg har af planer og hvor stort overskuddet er. Og at jeg nok må erkende at jeg ikke kan arbejde i samme tempo som før, hvilket jeg virkelig skal lære. Heldigvis har jeg vinterferie, så jeg har tilladt mig at holde en off-dag for at komme 100 % ovenpå igen, forhåbentlig er mavesmerterne og snue hurtigt overstået igen.
Det vil selvfølgelig også betyde at nogle af mine blogindlæg bliver lidt udskudt, da jeg lige har brug for at fokusere på mig selv og den lille i maven. Men nu er I blot informeret :-)

Denne uge bliver vinterferie – præget i den forstand, at jeg skal til fastelavnsfest med søde damer og skal stadigvæk have fundet mig et kostume – hjælp tak! ;-)  Derudover skal jeg på Valentines date med min søster og se den 3. og sidste film af Fifte Shades. Derudover har jeg et par løse aftaler og så skal jeg til jordemoder for første gang i denne uge, hvor jeg både er spændt og nervøs. Men forhåbentlig bliver det en god oplevelse :-) Måske skulle man også kigge lidt på at indrette børneværelset. Jeg har i hvert fald en string hylde jeg synes der er meget interessant at klikke hjem ;-)

Jeg vil hoppe under dynen igen. Hej fra sygesengen <3

Og god uge og vinterferie til de heldige <3

img_7596Glad type der har været en tur ved frisøren! Yay!

img_7014xHar haft madklubben på besøg og eksperimenterede med oreo cheesecake til dessert!

img_7058xModtog den fineste PR gave – nemlig et lille lommespejl med mit navn på. Sødt ikke?

img_7699xHar fået den store ære at blive gudmor til denne lille guldklump! 

28000694_10155429496406314_417078051_n

Når man må gå all in på brunch ;-)

27938979_10155429496401314_2106267170_n

Har spist Moules Frites med dejlige venner – se den nemme opskrift HER. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASTELAVNSBOLLER MED CREME